”Äntligen finns naturlig hudvård för män som har känslan, doften, miljötänket och den kvalitet som jag efterfrågar.”

TONY IRVING & SWEDEN ECO

Efter att Tony Irving, dansare och koreograf, provat Rosenseriens ekologiska hudvårdsprodukter och upptäckt vilka fina resultat det gett kontaktade han RS Biokosmetiks VD Carina Swartz och frågade om vi var intresserade av ett samarbete.

Det utmynnade i att Tony medverkade i framtagningen av Sweden Eco – i allt från funktion och doft till utseende och storlek på förpackningarna. I slutändan resulterade det i fem produkter som både Tony och RS Biokosmetik är mycket stolta över.

Vad gäller innehåll så har Sweden Eco-filosofin 100% naturligt, ekologiskt odlade råvaror och veganvänligt.

Tony Irving har ända sedan 6-7 års ålder varit väl medveten om sitt utseende och den roll det spelat för hans karriär som dansare. Hans danslärare förklarade tidigt: ”There is no such thing as an ugly champion”. Som dansare var han fixerad vid vikt och utseende och gjorde allt som han trodde kunde få honom se yngre och smalare ut. Det resulterade i mycket dålig mat, bantningspiller och både plastikoperationer och botoxbehandlingar.

Vid omkring 45-årsåldern kom han i kontakt med människor som förespråkade ekologisk mat och hållbar livsstil och han kom till insikt om att vad man äter och hur man lever påverkar såväl utseende och hur man mår. Tony ändrade både sin inställning och sitt beteende och dag är han lika noggrann med vad han äter som med vad han smörjer på sin hud. För Tony är det viktigt att hudvårdsprodukter ger ett bra resultat, liksom att de håller hög kvalitet och är bra för vår miljö och hälsa.

”Jag har gjort en resa från en utseendefixerad värld där skönhetsoperationer och botoxbehandlingar var vardag till att leva med insikten om att vad jag sätter på min hud påverkar hela mig. Nu delar jag med mig av hemligheten bakom min strålande hud, Sweden Ecos Skincare for men.”